آیا موقع طلاق همسرم؛ به من اطلاع داده میشود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۹۱ #98891348

من حق طلاق را به همسرم دادم آیا موقع طلاق همسرم دادگاه به من اطلاع میدهد. یا نه

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

پس از یک مدت معقول به ثبت احوال مراجعه مراتب ثبت طلاق در سوابق سجلی شما ثبت می شود و به شما خواهند گفت که در کدام محضر طلاق صیغه اجرا شده است

امکان دارد شما متوجه نشوید اما معمولاازطریق سامانه ثنابراد شماپیامک ارسال میگردد

اگر وکالت طلاق به همسرتان داده اید ایشان با وکالتنامه مذکور به یک وکیل دادگستری تفویض وکالت نموده و دیگر لزومی به ابلاغ مراتب به شما نخواهد بود .

سلام
برای طلاق باید در دادگاه دادخواست مطرح شود و وقت دادگاه به طرفین ابلاغ می شود و به شما نیز ابلاغ می شود مگر این که همسرتان از طرف شما هم وکیل بگیرند که در این صورت وقت به وکیل شما اطلاع داده می‌شود و برای خود شما اخطاریه ارسال نمی گردد و در نتیجه از این طریق نمی توانید مطلع شوید
ولی با این حال اگر در سامانه ثنا ثبت نام کرده اید و حساب کاربری دارید تشکیل پرونده معمولا از طریق ارسال پیامک به اطلاع شما خواهد رسید و خودتان هم به سامانه سر بزنید و وارد شوید و روند کار پرونده خود راببینید