ارزش وصیت نامه عادی

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۰۲۷ #9889

با سلام واحترام
میخواستم بدونم که وصیت نامه پدرم که به دستخط ینفر دیگه (پیش نماز مسجد)هستش -و اثر انگشت و امضا پدرم روش هست - ولی وصیت نامه تاریخ نداره ولی شاهد داره - ودراون اموالش رو نوشته و ذکر کزده که پسر سهم پسری ببره و دختر سهم دختری- با توجه به طرح دعوایی که داداشم مطرح کرده و یه مبایعه نامه دستنویس و بدون شاهد ولی اثر انگشت پدرم روشه و میخواد با اون دستخط سند زمین رو که به اسم پدرم در اداره ثبت، ثبت شده هستش رو به نام خودش انتقال بده با توجه به نداشتن تاریخ در وصیت نامه میتونم از این وصیت نامه استفاده کنم به عنوان یک مدرک-
( لازم به ذکره که بابام پیر بوده و داداشم از انگشت اون سواستفاده کرده)
باتشکر

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما با استفاده از وصیت نامه اصلی و شاهد وصیت نامه(پیش نماز مسجد) به دادگاه مراجعه کنید و گواهی انحصار وراثت بگیرید.ادعای برادرتان هم با حضور شاهد ماجرا رد میشود.

موفق باشید