برای طلاق و گرفتن مهریه و نفقه و حضانت دخترم چکار باید بکنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۳ #98862625

همسرم دائم الخمر هست و ادامه زندگی با همسرم در شرایط فعلی دگر ندارم و یک دختر نه ساله دارم که با توجه به شرایط بد زندگی به منزل پدری خود امدم چون ادامه زندگی برایم سخت بود هیچ زمان نفقه و پوشاک و خوراک مطلوبی نداشتم همسرم بد اخلاق و همیشه مست هست به دلایل بیمه ای برای فوت پدر شوهرم بیمه مبلغ ۲۴ میلیون به همسرم پرداخت کرده بود که با دروغ و پنهان کاری به برادرش به زور خانوادش پرداخته در صورتیکه خودش محتاج نون شب هست و اگر کمکهای خانوادم از خوراک و پوشاک و پول برای خودم و دخترم نبود تا به الان زنده نبودیم،بخاطر اینکه دخترم دست پدری بد اخلاق و مست بزرگ نشه تحمل کردم تا به سن نه سالگی برسه و الان دیگه من که سالها با تنفر و فشار زندگی کردم امکان زندگی با این فرد ندارم،لطفا راهنمایی کنید برای طلاق و گرفتن مهریه و نفقه و حضانت دخترم چکار باید بکنم و ایا امکانش هست که حضانت دخترم به من سپرده نشود در صورتیکه دخترم به شدت از پدرش بیزار و حتی دوستش ندارد؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
با اثبات دائم الخمر بودن، می‌توان تقاضای طلاق نمود.
مهریه و حقوق زوجه قابل مطالبه است.
حضانت طفل تا۷با مادر و سپس تا بلوغ باپدر اگر شرایط و صلاحیت نداشته باشند به دیگری محول می‌شود، پس از بلوغ فرد بالغ اختیار با خودش است.
هزینه جداگانه باید‌ دهید.

طلاق در اختیار مرد است شما باید عسروحرج و شروط ضمن عقد ۱۲ گانه سند ازدواج را در دادکاه به اثبات برسانی
برای مهریه دفترخانه ازدواجی ازدواج تان را ثبت کردند بروید
برای نفقه در خدمات قضایی دادخواست مطالبه نفقه بدین
برای سلب حضانت بچه ۹ ساله از پدرش تاحدودی سخته
بهرحال به هرکدام باید دادخواست جداگانه وهزینه بدین

سلام.. اگر شرب خمر رو شکایت کنید و اثبات کنید... بعد میتونید عسر و حرج رو اقدام کنید

سلام.. عسر و حرج خود را اثبات کنید

با سلام
دخترتون با توجه به اینکه به سن۹سالگی رسیده خودشون در دادگاه تصمیم میگیرن با کدام از پدر و مادر زندگی کند.
زوجه اصولا حق طلاق ندارد مگر اینکه موارد عسر و حرج ایجاد و اثبات گردد لذا در این سوال برای شما این موضوع مفروض و میتونید باشکایت کیفری ترک انفاق و همینطور مصرف شرب خمر پس از محکومیت شوهرتون اقدام به طلاق نمایید.

درود بر شما، در خصوص طلاق بایستی عسروحرج خود را به دلیل دائم‌الخمر بودن زوج، اثبات کنید، در مورد فرزندتان جای نگرانی نیست، ایشان خودشان بایستی انتخاب کنند که با چه کسی زندگی کنند، برای مهریه و نفقه نیز میتوانید جداگانه اقدام نمایید.

درود
طلاق نیاز به اثبات عسر و حرج به واسطه دائم الخمر بودن دارد. دختر شما خودش تصمیم می گیرد با چه کسی بماند. نفقه، مهریه، طلاق، هر کدام دادخواست جدا و در صلاحیت مراجع مختلف می باشد.