حق شکایت و بستن جلوی چک آخرم را دارم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۸ #98837061

ملکی خریداری کردم چند فقره چک دادم هنگام قرارداد بعد که برای وام اوراق اقدام کردم دیدم ملکی به به اسم ۱۸ ساله به من فروخته شده ۲۴ساله است که این هم سن ملک را بالا برده و هم بازپرداخت وام من چون ۲۴سال ساخته جوازش باید به جای ۱۲ ساله ۸ ساله با بانک تسویه کنم که همین باعث شده اقساط من سنگین شه که در توانم نیس الان حق شکایت و بستن جلوی چک آخرم را دارم؟ با توجه به اینکه مبلغی را هم به حساب فروشنده واریز کردم که رسید آن را دارم ولی در قولنامه ذکر نشده برای همین جلوی چک و میخوام ببندم تا از طریق قانون اقدام کنم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود. فروشنده می بایست تعهدات قراردادی خود را از هر جنبه اعم از مشخصات ذکر شده برای ملک فروخته شده و شروطی را که در قرارداد ذکر شده است را رعایت و ایفا نماید. در غیر این صورت می توان دادخواست مربوطه تقدیم دادگاه نمود. درخواست توقیف چک یا عدم پرداخت وجه چک از بانک محال علیه به مدت یک هفته ممکن است لیکن پس از ان بایستی گواهی تقدیم شکایت به دادسرا را به بانک ارایه داد . بهتر است با ارائه مدارک و مستندات طرح دادخواست نمائید.