آیا سند صلح عمری بنام ایشون بزنم یا ازش وکالتنامه بلاعزل برای خودم بگیرم بهتر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۲۰ #98836593

با سلام.میخوام سند ملکی رو بنام همسرم بزنم.آیا سند صلح عمری بنام ایشون بزنم یا ازش وکالتنامه بلاعزل برای خودم بگیرم بهتر است؟

مشاوره حقوقی اسناد صلح
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتی که میخواهید در زمان حیات شما اختیار استفاده با شما باشد و ایشون دخالتی نداشته باشد صلح عمری تنظیم نمایید.

سلام وکالت بلا عزل با صلح عمری متفاوت هست

با سلام
سعی کنید صلح عمری تنظیم نمایید

با سلام
پیشنهاد میشود در خصوص ملک صلح نامه عمری تنظیم کنید .

قطعا از طربق صلح عمری آرامش خاطر و قدرت عمل قانونی بیشتری خواهید داشت .

باسلام
صلح عمری تنظیم کنید

وکالت بلا عزل با صلح عمری متفاوت هست صلح عمری یعنی تا پایان عمرتون باهمسرتان هست میتونی شرط کنی نفروشه حق دخل تصرف نداره وکالت بلاعزل یعنی مالی طی شرایط قانونی واگدار کنی