دادخواست طلاق بدم موفق میشم؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۱۰ #98804989

سلام
من دو ساله که ازدواج کردم که یکسالش عقد بسته بودم... توی مدتی که عقد بسته بودم از طرف شوهرم و خونوادش همجور توهینی شنیدم ولی گفتم بعد از عروسی خونوادش دیگه نمیتونن خیلی دخالت کنن و همه چی تموم میشه ولی انگار بعد از عروسی تازه روش باز شده هم دست بزن شدید پیدا کرده جوری که یه بار گوشم خونریزی کرد رفتم دکتر گفت پرده گوشم پاره شده همم اینکه تا کوچکترین بحثی پیش میاد زنگ میزنه به خونواده من... از وقتی باهاش ازدواج کردم به خاطر حرف ها توهین ها عصبی شدم و الان که حاملم(البته من نمیخواستم مجبورم کرد با کلی توهین که نازایی و...) چون ۳ ماه اول و بارداری سختی دارم دکترم گفت پیاده روی پله تنش عصبی رابطه ضرر داره و حالا وقتی عصبیم میکنه میگم این بچه با این کارات زودتر سقط میشه بعدش تهدید میکنه که بلایی سر بچم بیاد ازت شکایت میکنم... حتی دیشب با اینکه حامله بودم چند بار دست روم بلند کرد.. دیگه ازش خسته شدم چیکار باید بکنم؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با میسر شدن شرایط عسر حرج مبنی بر ضرب و شتم و علاوه بر ارجاع شکایت کیفری میتوانید دادخواست طلاق را ارجاع دهید

برای اثبات گفته هاتون با پلیس ۱۱۰ یا ۱۲۳ تماس بگیرید یا به پزشکی قانون مراجعه کنید (تا مدرکی داشته باشید)

سلام و درود، بانوی گرامی با توجه به توضیحات اخیر بیان می گردد که ، جهت کسب گواهی پزشکی قانونی اقدام نموده و به اتهام صرب و جرح شکایت نمایید؛ هم چنین با ادعای ضرب و شتم زنی باردار قطعا مجازات وی بیشتر خواهد بود و دلیل محکمی جهت اثبات عسر و حرج شما و صدور حکم طلاق می گردد؛ توصیه می گردد با وکیل خانواده در راستای احقاق حق خود در یک زندگی پر آشوب همراه شوید؛ آرزوی عاقبت بخیری.

با درود
بعنوان وکیل بدوا پیشنهاد سازش دارم.
ثانیا، در صورت عدم کارساز بودن سازش و تلاش شما، بله شما می‌توانید با اثبات موارد گفته شده در سوال عسرو حرج خویش را اثبات کنید.
ثالثا، اهرام های فشار قانونی دیگری نیز وجود دارند که میتوانند در تحقق هدف خویش بدان ها متوسل شوید.

لکن، مجدد تاکید می‌گردد طلاق و جدایی باید آخرین گزینه درمان باشد.

شما میتوانید شکایت کیفری مبنی بر ضرب و جرح تنظیم کنید و وی محکوم به پرداخت دیه جهت آسیب به گوش شما میشود. و سپس به استناد آن رای کیفری عسروحرج شما ثابت و حکم طلاق شما صادر میشود. اگر به دلیل صدمات ناشی از وی جنین شما سقط شود. زوج نمیتواند از شما شکایت کند

باسلام
شکایت ضرب وجرح کنیدوحکم قطعی کیفری برعلیه ایشان بگیرید به استناداین حکم عسروحرج اثبات می شود وشما می توانید طلاق بگیرید

از طریق پزشکی قانونی گواهی ضرب و شتم را اخذ کنید در صورت اثبات این موضوع از موجبات عسر و حرج برای زن خواهد بود که می توانید با استناد به آن درخواست طلاق کند