خودارضایی توسط پزشک قانونی تشخیص داده می شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۰,۵۲۴ #98782903

سلام
اگر با خود ارضایی پرده پاره شود پزشک قانونی عمل دخول را ثابت می کند یا خود ارضایی تشخیص داده می شود؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نحوه ازاله بکارت از طریق دخول جنسی یا روشی غیر جنسی قابل تشخیص می باشد .

پزشکی قانونی با معاینه دقیق نوع پارگی را تشخیص میدهد

همیشه با خودارضایی واستمنا پرده بکارت پاره نمیشود .اگر خودارضایی فقط با تحریک لبیاها وکلیتوریس باشد صدمه ای به بکارت وارد نمیشود ولی اگر با وارد کردن انگشت یا هر چیزی به داخل واژن امکان پارگی پرده بکارت وجود دارد.
یک نکته مهم اینکه هرگونه نزدیکی جنسی ویا دستکاری بکارت حتی با انگشت حتی اگر پرده بکارت از نوع ارتجاعی باشد و پاره نشود توسط پزشک قابل تشخیص است. و پزشکی قانونی امکان تشخیص نوع پارکی آنرا دارد .

پزشکی قانونی ورود جسم را ذکر میکند و جزییات آن را که چه جسمی بوده اشاره نمیکند