چک حامل بدون تاریخ بابت ضمانت قابل استرداد است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۴۵۵ #98756

با سلام
اینجانب بابت ضمانت خرید های خود یک چک ۲۰۰ میلیون تومانی به فروشنده دادم و بعد از تسویه حساب . ایشان چک رو تاریخ زده و اقدام حقوقی کرده . لذا با توجه به اینکه تنها چک حامل خرج شده به ایشان همین ۲۰۰ میلیون تومان است و همه چکهای مبالغ پایین بوده و در وجه خودشون صادر کردم و بنده صورتحساب دارم و تمام فاکتورها هم موجوده و شاهد هم دارم و ته چک رو هم تو همان تاریخ نوشتم بابت ضمانت خرید آیا ضمانتی بودن چک حامل بنده اثبات میشه در دادگاه حقوقی

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله میتوانید با توجه به رسید ها و شهادت شهود اثبات کنید که بابت ضمانت بوده است.