با توجه به اینکه حضانت با من است و محل ملاقات محل اقامت طفل گفته شده و با اطلاع رسانی که کردم مشکلی برایم پیش می اید؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۷ #98754951

سلام.
در حکم دادگاه بدوی و حکم دادگاه تجدید نظر محل ملاقات طفل محل اقامت طفل گفته شده که فعلادطبق حکم قطعی زوجه هر دو هفته یک بار حق ملاقات دارد.اینجانب ۱۵ سال در بندرعباس زندگی کرده ام و هم اکنون هم عضو نظام مهندسی بندرعباس میباشم حدود ۱.۵ سال میباشد به دلیل ترک زندگی توسط زوجه که به منزل پدریش در شمال اومده اینجانب هم به دنبال ایشان و حصور در دادگاه های مختلف در شمال سکونت کردم و عدم تمکین زوجه و حضانت فرزندم را در همین شمال گرفته ام.حال به دلیل اینکه شرایط کاریم در بندرعباس هست و میبایست هزینه اجاره منزل ایاب و ذهاب و مهریه را پرداخت نمایم در شمال امکانش وجود ندارد چون سرایط فعالیتم در بندرعباس هست.حال اظهارنامه به ایشان داده ام مبنی بر اینکه میخواهم به همراه فرزندم به بندرعباس بروم و شما هم جهت تمکین و ملاقات فرزند به ادرس جدید مراجعه فرماید و این اظهار نامه را همراه با لایحه اطلاع رسانی به رییس اجرای احکام در پرونده گذاشته ام ایا با توجه به اینکه حضانت با من است و محل ملاقات محل اقامت طفل گفته شده و با اطلاع رسانی که کردم مشکلی برایم پیش می اید؟زوجه هم در جواب اظهارنامه تهدید به شکایت کیفری نموده اند

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق رای دادگاه با توجه به اینکه محل اقامت طفل برای ملاقات طفل تعیین شده است لذا پدر و مادر باید در همان محل طفل را ملاقات نمایند مگر اینکه با هم توافق نمایند

ماده ۱۱۷۴ قانون مدنی در رابطه با زمان و مکان ملاقات با کودک بعد از طلاق مقرر کرده :

« تعیین زمان و مکان ملاقات و سایر جزییات مربوط به آن ، در صورت اختلاف بین ابوین با محکمه است » . پس در صورتی که در خصوص زمان و مکان ملاقات میان والدین توافقی حاصل شود ، بر اساس آن عمل می شود و در صورتی که اختلافی باشد ، دادگاه زمان و مکان ملاقات را بر اساس شرایط و مصالح کودک تعیین می کند که ممکن است یک الی دو بار در آخر هفته و در ساعات بخصوصی باشد .

محل اقامت طفل صغیر محل اقامت ولی قهری او است
و شما می توانید با اذن دادگاه و تشریح شرایط کاری خود تغییر محل سکونت طفل را بگیرید
البته دادگاه باید این کار را به مصلحت طفل بداند