الزام به تحویل خودرو چگونه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۰ #98748013

با سلام
در اسفند ۹۸ اقدام تکمیل وجه ۴ حواله کوییک نمودم با موعد تحویل ۱ ماهه.چند روز قبل از سایپا تماس گرفتند و اعلام کردن طبق قانون جدید چون شما پلاک فعال دارید و سال ۹۷ هم پراید تحویل گرفتین نمیتونیم براتون فاکتور کنیم. ایا راهی داره که من بتونم ملزم به تحویل خورد کنم شرکت رو.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
بستگی به قراردادتون داره اگر درقرارداد ذکرشده باشدکه پلاک جدیدنبایدبه اسمتون باشه نمیتوانید الزام به تحویل شکایت کنید درصورت عدم شرط مذکور چون قانون جدیدهست وقراردادشما قبل ازاین قانون بود شامل قراردادشمانمیشود چون قانون جدیدحال وآینده راشامل میشود سابق راشامل نمیشود.

سلام. خیر درزمان ثبت نام ضوابط و مقررات را قبول کرده اید و مطلع بوده اید که نباید پلاک فعال بنام خود داشته باشید. لذا الزام امکانپذیر نیست

در صورتی که طبق ضوابط به شما خودرو تعلق گیرد می توانید دادخواست الزام به تحویل خودرو را از طریق دفاتر خدمات قضایی ثبت کنید

سلام
اگر مشمول ضوابط دریافت خودرو بوده اید می توانید دادخواست الزام بدهید.