تفکیک خانه ۲ طبقه قبل فروش چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۹۶۲ #98728

سلام
پدرم و باجناقش خونه دوطبقه دارند که از خاله ام خریدن که پدر طبقه بالا و ایشون طبقه پایین میشستن و سند ۶ دانگ هنوز به نام همین خاله ام بوده(نه همسر همین باجناق) خونه هم ۳۰ سال کار کرده و کلنگیه و حیاط فقط از طبقه پایین راه داره اما پارکینگ مال دو طبقه است
خاله ای که خونه به نامشون بوده یه قول نامه بین خودشون با ۳ تا شاهد که یکی همین باجناقه و ۲ تا از دایی هام بدون بنگاه و ثبت و اینا به پدر دادن که ۶ دانگ منتقل میکنه به پدر و پدرم پشتش همون برگه ۳ دانگ داده به باجناش بدون هیچ شاهدی
موقع خرید قرار بر فروش همه با هم بوده ولی الان میخواد باجناق بفروشه سهمشو ولی ما نه
قرار شد خاله ام که سند به نامشه بیاد و سهما رو بده حالا ما ۳ دانگ به خودش بدیم یا تفکیک کنیم و سند مجزا ۶ و ۶ بگیریم؟
تکلیف پارکینگ و حیاط در هر حالت چیه؟
فراز که بنگاه محله میگه باید به جای تفکیک انجام بدیم چیه؟

مشاوره حقوقی صورتمجلس تفکیکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر ایشان قصد فروش به پدر شما را دارند میتوانند به همین صورت بدون تفکیک بفروشند ولی اگر قصد فروش به شخص دیگری را دارند معمولا قبول نمیکنند و باید تفکیک شود و سند مجزا گرفته شود. احتمال میدهم که هردو جزء مشاعات باشد.