اخذ وکالت از مادر برای حضور در جلسات دادگاه بابت مطالبه سفته

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱۸۱ #98715600

وقت بخیر، مادرم از کسی سفته داره که سختشه حضور پیدا کنه در دادگاه یا بره دفتر خدمات قضایی. آیا می‌شود که به بنده که پسرش هستم وکالت بده در دفتر اسناد رسمی که برم انجام بدم کارهای جلسه رسیدگی دادگاه یا شورا و این چیزها رو؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
خیر باید وکیل دادگستری در دادگاه حضور پیدا کنند.

با سلام خیر حتما باید وکیل دادگستری به نمایندگی از ایشان حضور پیدا کند.

سلام، خیر شما نمیتوانید بجای ایشان در دادگاه شرکت کنید فقط، میتوانید وکالت مدنی در مراجعه به سایر سازمانها و نهادها بجز دادگستری داشته باشید

سلام
اگر لیسانس حقوق دارید میتونید برید کانون وکلای استان خودتون و تقاضای وکالت اتفاقی کنید
که البته هزینه داره مثلا تو تهران ۶ میلیون تومان میباشد
در غیر این صورت نمیتونید

سلام خیر ایشان باید جهت حضور در دادگاه و دفاع، وکیل دادگستری انتخاب نماید.

با درود ، فقط وکیل دادگستری حق حضور و دفاع از حق و حقوق موکل را در دادگاه یا شورا حل اختلاف و دادسرا را دارد نه اشخاص عادی...

با سلام. وکیل مدنی. حق حضور در مراجع قضایی را ندارد باید از طریق وکیل رسمی دادگستری اقدام نمایید