با توجه به اینکه بنده مصرف کننده نهایی هستم نیازی به کد ملی هست برای صدور فاکتور رسمی؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۳۰ #98705364

سلام و‌عرض ادب
مقداری وسایل ازمایشگاهی خریدم برای پایان نامه به مبلغ ۷۰۰ هزار تومان،طرف معامله گویا شرکت است و کد ملی میخواهد،البته طرف من شخص حقیقی هست که واسطه هست و میگوید برای صدور فاکتور رسمی از طرف شرکت کد ملی ارائه کنید،بنده مبلغ را به حساب شرکت واریز کردم ولی هنوز کد ملی ارائه ندادم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما، دوست عزیز سوال شما حقوقی نیست، میتوانید از شرکت استعلام یا پیگیری نمایید.

بی زحمت از فروشنده یا شرکت اصلی پیگیری کنید

با درود اصولا خیر علت را از همان فروشنده جویا شوید یا از شرکت اصلی

سلام
موضوع را از شرکت جویا شوید

درود احتمالا اجناس فوق مربوط به سازمان صنایع می باشد یا از طریق شرکت های زیر مجموعه وزارت بهداشت توسط شما خریداری شده است که نیاز است برای هویت این امر انجام شود لیکن باز هم باید دید شما چه دستگاهی خریداری نموده اید احتمالا سانترفیوژ می باشد