تبعات خرید سفته از بانک به نام خود و برای دیگری

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۰ #98704957

سلام، بنده یک عدد سفته ۱۰۰ میلیون تومانی برای شخص دیگری از بانک خریداری کردم. فرمی که در بانک بود را به اسم خودم پر کردم چون مسئول بانک گفت اگر برای شخص دیگری است باید خودش بیاید و چون آن شخص نمی‌توانست بیاید من به اسم خودم پر کردم ولی سفته را که به طرف دادم روی سفته را به اسم خودش و اثر انگشت خودش پر کرد و تاریخ همان روز هم زد. در کل دوستم این سفته را برای ضمانت پیش کسی گذاشته ولی در سفته ننوشت برای ضمانت. می‌خواستم بدونم اصلا برای من که سفته را خریداری کردم مشکل قانونی پیش نمی‌آید؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام خیر برای شما مشکلی پیش نمی آید.

خیر مشکلی برای شما بوجود نمی آید.

سلام قانون برای خریدار سفته مسئولیتی تعریف نکرده است

با سلام صرف خریدن سفته دارای مسئولیت نمی‌باشد

با سلام
خیر صرف خرید سفته هیچ مسئولیتی در پی نخواهد داشت.

سلام ، برای شما هیچ تعهدی ایجاد نخواهد شد.

با درود ، خرید سفته خالی از بانک برای خریدار هیچ مسئولیت قانونی بدنبال ندارد. و فرم فروش مربوط به امورات داخلی بانک هست.
حتی سفته را در دکه های روزنامه فروشی خیابان هم می‌فروشند