اخراج موقت دانش‌آموز از مدرسه بابت ضبط پاسور از وی

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۷۴ #98669464

سلام، من کلاس یازدهم هستم. امروز در مدرسه از من پاسور گرفتن، مدیر گفت سه روز از مدرسه اخراجت می‌کنم و پاسور رو می‌ریزم دور. آیا این کار رو می‌تونن انجام بدن یا نه؟

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام باید به آیین نامه های داخلی و دستورالعملهای مربوطه مراجعه کرد. احتمال چنین کاری وجود دارد.

سلام مطابق آیین نامه و دستورالعمل رفتار می‌شود.

با سلام
مدارس بایستی بر اساس آئین نامه ارایه شده از سوی اموزش و پرورش اقدام نمایند

سلام طبق ضوابط و آیین نامه مدارس باید عمل گردد

با سلام
تنبیه انضباطی دانش آموزان بایستی مطابق با آیین نامه یا دستورالعمل مصوب صورت گیرد.

سلام مطابق اصول انضباطی می توان محرومیت ایجاد کرد نه سلیقه ای

سلام
هیچ کسی حق منع شما رو از تحصیل نداره
حتی مقام قضایی
مگر اینکه مصلحت سایر دانش آموزان ایجاب کند
که شما در محیط دیگری تحصیل کنید که این امر هم باید پس از شکایت آموزش و پرورش از شما به تایید دادگاه برسد

لذا میتونید این موضوع رو به آموزش و پرورش ناحیه و یا استان خودتدن گزارش کنید
و شما مدیر رو به انجام تخلف محرزشون متذکر بشید