بابت پنهان کاری صورت گرفته، چگونه زوجه را طلاق دهم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶۲ #98655623

سلام
پسر ۲۴ ساله هستم ۵ ماه نامزد کردم. با صداقت کامل جلو رفتم و با تمام مشکلات ماهی و کاری من کنار امده قبول کردن و موقع خواستگاری حرف هیچ شرطی نزاشتن فقط مسئله دانشگاه مطرح بود که من کلا رضایت نداشتم ندارم ولی به زور اجبار خانمم راهی دانشگاه در شهر دوری کردن به هر حال از اول خانمم گوشی ازم مخفی میکرد ولی من میدادم بهش به گوشی رمز میزد ولی من در اختیارش میزاشتم قرار به این شد سیم کارت های قدیم بشکنیم ولی بعد مدتی دیدم که یکی از سیم هاش بدون گفتن من فعال شد که به منم نگفته بود مچشو گرفتم گفت خواهرم لازم داشت این چیز ها بعد مدتی دیدم میاد تلگرام ولی خط خودش نت نداره بهش گفتم پس چطور امدی گفت خط دوستم که بهش نت خریدم با اون امدم. خود منم چون برنامه ایرانسل داشتم و خط اون به گوشی من متصل بود از اونجا متوجه شدم که نت نداشت بعد مدتی امد مرخصی یه سیم پیدا کردم که قبل این بهش گفتم اون خط کو گفت واسه دوستم بود دادم بهش ولی من اینو پیدا کردم اون موقع گردن گرفت که واسه خودم میخواستم بگم این چیزا ولی نشد و.. بعدش ازم میخواست بزور کارت یارانه این چیزا رو بدم که قبل من خودم میدادم کلی باز گیر داد در این حین بهش گفتم رمز دومتو بده بینم چقدر پول داری نداد هرکاری کردم نداد دو روز گذشت هیچ جوری زیر بار نرفت آخرشم به من میگفت مرد باید بده نه زن منم که پنهونی چیزی نداشتم دادم بعد گفتم تو باز نداد دوستای نا بابی داشت بهش میگفتم حرف نزن باهاشون باز حرف میزد میگفت نمیزنم من متوجه میشدم ولی باز ادامه میداد الکی ام فقط بهونه میوبرد گردن من مینداخت چند وقت ام هست حالا بهم میگه طلاق میخوام این چیزا و خواهرشم حرفایی زد که فهمیدم همه اینارو این یاد داده و ...حالا خانوادش از ترس اینکه من به شوهر خواهرش بگم یا شکایت کنم بخاطر دخالت ها و باعث اختلافات ما باعث شده حرفای بی ربط میزنن و از این طرف باز خانمم اشتباه بهم پیام داد ولی با خط دیگه بهش هرچقدر میگفتم میگفت واسه کس دیگست گفتم کی نگفت تحدید کردم که شکایت میکنم صاحب خط پیدا میکنم کلا زیرش میزد کدوم خط گفتم پیام دادی حرف نزد بعدا چند روز داداشش میگفت واسه من منم گفتم کد ملی بده استعلام کنم برگشته میگه اصلا من ۲۰ سیم کارت دارم دوست دارم بدم و... درحالی که منم حس میکنم این خطه همون واسه آبجیشه که باعث اختلاف به هر حالا الان حرف طلاق این چیزاست منم بچه پول دار نیستم مسافر کشم فقط میخوام بینم آیا وکیل بگیرم میشه به خوشی به خاطر کار های اینا طلاقش بدم یا نه چون دیگه اعتماد ندارم با اینکه واقعا عاشق همسرمم خودم خوب سادس ولی هوایی شده لطفا راهنمایی کنید
مرسی

مشاوره حقوقی طلاق از طرف مرد
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فرض ما این است که طلاق جاری نشود امابا توجه به رفتار همسرتان می توانید دادخواست طلاق طرح بفرمائید.

سلام
شما میتوانید درخواست گواهی عدم امکان سازش ثبت کنین ولی حقوق مالی زن بر گردن شما هست که میتوانید قسطی پرداخت کنین یا با توافق جور دیگری عمل کنین.
به هرحال طلاق را میتوانید انجام بدید و مانعی جلوی شما نیست

در صورت نکاح نامزد شما مستحق نصف مهریه است.
اثبات پنهان کاری و سیم کارت و تلگرام مباحث متفاوتی است که در مقابل معضلات و مشکلات جزئی قابل اغماض است علی ایحال با رفتار متناسب و ... می توانید نظر نامزدتون را جلب در غیر اینصورت باید نسبت به واکتش مقابل برابر مقررات اقدام فرمائید.