چگونگی رفع اتهامات با توجه به شهود دروغ را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۶ #98612588

سلام علیکم
بین دختر و پسری که هر دو با هم فامیل هستند و در واقع نامزد عقدی هم بودند اختلافی صورت گرفت که منجر بر جدایی و طلاق از سوی قانون شد،اما با پا پیش گذاشتن یکی از ریش سفیدان فامیل و مطرح شدن مشکلات زوج و اخلاقیات زوجه بحمدالله اختلافات رفع شد اما پس از یکسال و اندی اختلافات مجدد به حالت اول برگشت.
در حال حاضر اقدامات قانونی نسبت به جدایی شان در راس کار دادگاه می باشد .
از سوی زوجه اسنادی مبنی بر فحاشی زوج به صورت پیامکی برای قانون ارائه داده شد که زوج متحمل به ۴۰ ضربه جزای تعزیری شلاق گردید
این حکم زوج باعث شد ،زوج بیاید مطالبی را که آن زمان برای ریش سفید فامیل مطرح شده را بعد غریب به یکسال و اندی در قالب شکایت تهمت و افترا، از سوی پدر زوجه مطرح کند،در صورتی که بیان آن مطالب جهت رفع مشکلات و آشتی طرفین بیان شد،
مثلا داستان سرایی زوج در حضور پدر و مادر زوجه که من در فلان قلیون سرا رفت و امد دارم و در انجا مشروب سرو میشود و همه خمر کنندگان در اونجا هستن با یکیشون نشسته بودم چنین شد چنان شد.......خب در زمانی که مبحث اختلافات مطرح بود به ریش سفید فامیل عین مطالب گفته شده ی زوج بیان شده بود.
امروز این شکایت از سوی زوج مطرح شد و ریش سفید هم با پدر زوجه دشمن شد و خود را طرف زوج میداند و از اساس حاضر به قسم دروغ بر علیه پدر زوجه است،
هرچند توکلمان به خداست،اما سوال اینجاست چگونه باید اثبات کنیم که ان مطالب و داستان سرایی زوج از نشست و برخاست با مشروب خور ها در حضور زوجه و پدر و مادرش صحت داشته و پدر زوجه در مقابل ریش سفید فامیل این حرفها را به استناد حرف های خود زوج مطرح کرده و قصد خراب کردن وجه اجتماعی زوج را نداشته است؟ بلکه برای طرح ناراحتی زوجه از حضور زوج در این محافل بوده که مطرح گردید،
حال باید چکار کرد؟راهنمایی بفرمایید
با احترام

مشاوره حقوقی افترا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای رد اظهارات شهود بایستی جرح شهود نمایید ، بهتر است از طریق سایت بنیاد وکلا اقدام به مشاوره تلفنی نمایید تا مشکلتان حل شود .