اول باید انحصار ورثه بشه تا بعد بتونیم به یه نفر وکالت کاری بدهیم؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۳۹۹ #98611843

ضمن عرض سلام و خسته نباشید
ما ۳ برادر و ۲ خواهر هستیم و پدر و مادرمان فوت نموده است پدرم چون عشایر بوده مقداری از زمینهای گرمسیری را بعنوان قشلاق در زمان قدیم پروانه چرا برای دام گرفته است و سند هم دارد
سوال من اینجاست که ما میتوانیم به یک نفر از وراث یا شخص ثالثی وکالت کاری بدهیم که این زمین ها را برایمان به اجاره دهند و مبلغ را بین بقیه وراث تقسیم کند یا اینکه اول باید انحصار ورثه بشه تا بعد بتونیم به یه نفر وکالت کاری بدهیم خیلی ممنون که راهنمایی میفرمائید

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام جهت اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام کنید

وقت بخیر بدوا جهت اخذ گواهی انحصار وراثت اقدام نمایید.

بادرودوسلام سوال تکراری می باشد.

با سلام جهت مشاوره و تنظیم اوراق قضایی در خدمت شما دوست عزیز هستیم
باید ابتدا انحصار وراثت نمائید

سوال قبلا پاسخ داده شده است.

سلام باید ابتدا انحصار وراثت نمائید

با درود سوال تکراری است پاسخ همان است که عرض شد