آیا طرح دعوای اثبات مالکیت مفید واقع میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۹ #98602599

با عرض سلام خدمت اساتید محترم
سرقفلی مغازه ای در تصرف ورثه شریکمان میباشد که البته خالی بوده و درش را قفل کرده اند و چون در قولنامه آن مغازه که چندین سال قبل به صورت پیش فروش خریداری شده بود فقط نام مرحوم شریکمان نوشته شده ولی مدارک و مستندات و اقرارنامه و شهود فامیل درجه ۱ آن مرحوم بیانگر شراکت ۳دانگ ۳دانگ میباشد و بعد از فوت ایشان ورثه ادعای مالکیت ۶دانگ دارند ولی هیچ اقدامی اعم از فروش یا اجاره انجام نمیدهند در صورت ‌‌صدور رای دادگاه به اثبات مالکیت ۳دانگ بنده آیا هزینه های دادرسی و حق الوکاله پرداختی اینجانب از ورثه ذکر شده اخذ میگردد؟
با سپاس فراوان و آرزوی سلامتی

مشاوره حقوقی اثبات مالکیت
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود بله خسارات دادرسی هم می‌توان در دادخواست ذکر کرد

با سلام حتما در دادخواست تقدیمی خود این مورد را(خسارات دادرسی)مطالبه کنید لذا چنانچه دادگاه حکم به مالکیت شما بدهد ولی شما در دادخواست خود مطالبه خسارات دادرسی نکرده باشید دادگاه حکم به پرداخت آن نخواهد داد.

درود
بله هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل طبق تعرفه از محکومین قابل دریافت است.

درود بر شما، بله، لذا دریافت هزینه های دادرسی و حق‌الوکاله وکیل از محکوم را در دادخواست خود قید کنید.

بله با صدور رای به نفع شما هزینه های دادرسی قابل مطالبه خواهد بود

بله خسارات دادرسی را هم در دادخواست خود مطالبه نمایید.

بله
اولا مطابق قرارداد عمل می شود
دوما درصورت محکومیت هزینه دادرسی که در خدمات قضایی پرداخت کردی از شکی اخذ می گردد