آیا برای اثبات باید هر دوی فاکتور و رسیدها باشد یا یکی از آنها کفایت میکند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۹ #98590527

با سلام

در مسئله طلاق و توقیف اموال فاکتور برخی از لوازم منزل موجود است و برخی فقط رسید پرداخت وجه موجود است.

آیا برای اثبات باید هر دو باشد یا یکی از آنها کفایت میکند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

چنانچه امکان ارایه هر دو را دارید بهتر است هر دو را ارایه کنید.

آنچه مهم است برای دادگاه این است که شما به هر نحوی بتوانید اثبات کنید ادعای خود مبنی بر خریداری اموال را
حال به هر وسیله ای که برای دادگاه علم آور باشد
در صورتی که دادگاه رسید به تنهایی را قبول کرد که هیچ در غیر این صورت با ید به دنبال دلایل دیگری باشید

با سلام ووقت بخیر
اگر برای تمامی وسایل هم فاکتوردارید هم رسید ، یکی از آنها کافی می باشد و درصورتی که فاکتوربرای بعضی از اجناس است و رسید برای بعضی دیگرهردو نیاز هست .

باسلام
وجود یکی از اینها کافی است