اسم این موردی که شرح دادم، سند صلح عمری است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۸۹ #98575257

سلام. ما سه برادر هستیم. پدرمان یک مغازه سرقفلی دارد. سند مغازه سرقفلی را به نام ما سه برادر هر کدام دو دانگ تنظیم کرده (سند صلح ). در عین حال، وکالت محضری هم تنظیم شده که تا زمان حیات پدر و مادر، تمام حقوق و منافع حاصل از مغازه متعلق به پدر و مادر است. چه جزا" چه مجتمعا". در حال حاضر ، یکی از برادران به همراه پدر در مغازه در حال فعالیت و امرار معاش هستند. حال چند سوال داشتم.
دوم اینکه همسر یکی از برادرانی که در مغازه فعالیت ندارد میتواند بابت مهریه درخواست توقیف ملک را بدهد؟
سوم اینکه اگر توقیف نماید، سهم مربوط به آن برادر میتواند انتقال یابد؟ چون طبق وکالت محضری همه حقوق مغازه تا زمان حیات پدر و مادر متعلق به ایشان است.
چهارم اینکه اگر میتواند انتقال یابد، به مزایده گذاشته میشود یا اینکه کارشناس دادگستری قیمت گذاری میکند ؟
پنجم اینکه برادران دیگر که شریک هستند ایا طبق قانون نسبت به خرید سهم ارجح تر هستند؟
ششم اینکه این پاسخهایی که فرمودید، قانون دقیق هستند یا بین قضات اختلاف نظر هست؟
با تشکر.

مشاوره حقوقی صلح
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما چندین مورود حقوقی را بصورت سهل و راحت میخواین در اختیارتان باشد؟؟؟؟؟!
اولا باید اصول مشاوره را رعایت کنید .
ثانیا بازداشت منافع و سرقفلی برابر قانون قابل بازداشت است .
با وجود عقد صلح قضیه در خصوص نوع مالکیت و تزلزل آن دارای تحلطل حقوقی است.