میتونیم بدون مشکل مالیاتی قرارداد ببندیم و فاکتور رسمی صادر کنیم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۱۶ #98573159

با سلام. شرکت مسئولیت محدود ما در خرداد ۱۴۰۰ تاسیس شده، در زمینه خدمات مشاوره مدیریت فعالیت میکنه. کد اقتصادی شرکت اخذ شده، اما به دلیل تجاری نبودن مکان شرکت، گواهی ارزش افزوده اخذ نشده.
خواستم بدونم آیا میتونیم بدون مشکل مالیاتی قرارداد ببندیم و فاکتور رسمی صادر کنیم (۹ درصد مالیات بر ارزش افزوده رو دریافت نمیکنیم)؟ عدم دریافت گواهی مالیات بر ارزش افزوده چه تبعاتی برای ما خواهد داشت؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

مشاوره حقوقی مالیات شرکت
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در پرداخت مالیات با مشکل مواجه خواهید شد.

سلاک سوال تکراری و پاسخ داده شده است

با درود سوال تکراری است

سلام وقت بخیر
در پرداخت مالیات با مشکل مواجه خواهید شد.

با سلام
سوال تکراریست در صورت راهنمایی بیشتر از خدمات مشاوره استفاده کنید

با درود سوال تکراری است پاسخ همان است که عرض شد