شکایت از پدر و مادر بدلیل فحاشی و بد رفتاری؛ چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴,۵۹۸ #98568492

سلام وقت بخیر. من دختری ۳۱ ساله هستم که تمام عمر توی خونه زندانی بودم و هستم.نه اجازه دارم درس بخونم به جز مدرسه نه اجازه ی کار کردن دارم. نه اجازه رفتن خونه فامیل یا حتی یک پیاده روی ساده. در کنار این ها کلی فحاشی و بد رفتاری و کتک هم دارم تحمل میکنم با اینکه کاری نکردم.اگر ازشون شکایت کنم نمیتونم دیگه تو این خونه زندگی کنم. باید چیکار کنم؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، ضمن اعلام همدردی باید به عرض برسانم که شما به صورت کلی این حق را برای شکایت از آنها برای اخذ نفقه و خرجی و یا حسن معاشرت و سایر موارد را در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی خواهید داشت چراکه همانطور که فرزند در مقابل والدین وظایفی دارد، والدین نیز در مقابل فرزند وظایفی دارند که قانون از آنها حمایت می‌کند، منتها شما در ابتدا از این راه وارد نشوید چونکه در هر صورت پدر و مادر شما هستند و اگر امکان دارد با آنها صحبت کنید و یا به طرق دیگر از جمله پیدا کردن کار و یا ادامه تحصیل این فشار را کمتر کنید ولی اگر بعد از همه ی این موارد نتیجه نگرفتید ابتدا با اورژانس اجتماعی در میان بگذارید و اگر به نتیجه نرسیدید آخرین راه تان اقدام به شکایت از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی با عنوان اخذ نفقه و برای فحش و کتک کاری هم با عنوان کیفری و ضرب و شتم و عدم امنیت باشد، آرزوی استقامت سلامتی و موفقیت دارم براتون موفق باشید

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه کنید لیکن بهتر است موضوع را دوستانه حل و فصل کنید

با سلام
شما میتوانید در ابتدا از طریق تماس با اورژانس اجتماعی موضوع را مطرح کنید در صورتی که مفید فایده نشد امکان طرح شکایت از والدین شما برای شما وجود دارد