نحوه انصراف از دادخواست طلاق و چگونگی بی اعتبار کردن گواهی عدم سازش را لطفا توضیح دهید؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۶۸۰ #98558701

سلام من برای ترساندن همسرم که بعد از گرفتن عدم تمکین من و معرفی منزل و قولنامه سوری به دادگاه ،فهمیدم خانه ای درکار نیست و همیشه از دادن کلید وآدرس به من امتناع میکرد ،حتی روزی که میخواست به سراع بنده بیاید نیامد بنابراین تقاضای طلاق دادم و عنوان کردم با بخشیدن بخشی از مهریه و ادله هایی همچون ترک انفاق و اظهارات همسرم مبنی بر نخواستن من و بردن جهیزیه ام و ترک انفاقش و خانه ای که پس از مراجعه فهمیدم در اجاره شخص دیگری است ،طلاق میخواهم زیرا ایشان مرا به منزل مشترک راه نمیدهدو با این روش میخواستم ایشان را بترسانم تا به من برای بخشش مهریه فشار نیاورد. حتی به داوری نیز رفتم و برای ایشان دعوتنامه ارسال کردند تا در زمینه طلاق یا ادامه زندگی به نتیجه برسیم اماایشان نیامد.بنده نیز قبل از آن عنوان کرده بودم که حق حبس خود را میخواهم تا ایشان مهریه بنده را بدهد اما بعد پشیمان شدم و حاضر به تمکین شدم.ایشان با توجه به دادخواست طلاق من که بعلت ندادن کلید و راه ندادن بنده به منزل مشترک بودو حق حبس من ( تا وصول مهریه)، حال تقاضای ازدواج مجدد کرده.این درحالی است که ایشان دارای چند وکیل هستند اما از پرداخت مهریه سرباز میزند.با این وجود بنده دوبار طی دو اظهارنامه رسمی در فواصل مختلف تقاضای تعیین تکلیف و تمکین عام و خاص کرده ام .آیا راهی هست که بتوانم از ازدواج ایشان جلوگیری کنم زیرا حاضر به ادامه زندگی هستم .حال نمیدانم گواهی عدم سازش صادر شده یا خیر یا چگونه صادر میشود؟
آیا با مراجعه به شعبه و انصراف از طلاق میتوانم مانع از صدور یا ابطال گواهی عدم سازش شوم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما میتوانید با مراجعه به شعبه دعوای خود را مسترد نمایید
و در جلسه ای ک برای دادخواست ازدواج مجدد همسرتان تشکیل میشود شرکت کرده و اعلام نمایید ک حاضر به تمکین هستید و به ادله و مستنداتی ک دارید از جمله اظهارنامه هایی ک ارسال نموده اید استناد نموده تا از صدور حکم ازدواج مجدد جلوگیری نمایید