امکان پس گرفتن رضایت‌نامه محضری و خریدوفروش برق برای چاه غیرمجاز

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۶ #98553182

با سلام و خسته نباشید، اینجانب با کسب پروانه بهره‌برداری چاه کشاورزی برای برقی کردن آن اقدام کردم و طبق قانون می‌بایست برای کاشت ستون برق در اراضی مجاور از صاحبان آن‌ها رضایت بگیرم که یکی از صاحبان اراضی مجاور با حضور در دفتر اسناد رسمی رضایت خود رابرای کاشت ستون در زمین خود اعلام و رضایت‌نامه را امضا و در دفتراسناد رسمی ثبت شده است ولی الان به خاطر یک سری مسایل اجازه کاشت ستون در زمین خودش رو منوط به تنظیم یک سند فی‌مابین بنده و ایشان مبنی بر خرید برق از من برای تامین برق چاه غیرمجازش کرده است.
۱- آیا ایشان می‌تواند رضایت‌نامه محضری خود را پس بگیرد و مانع کاشت ستون شود؟
۲- آیا میشه برقی راکه از طرف مراجع ذیربط فقط برای استفاده در زمینه کشاورزی به من اختصاص داده شده را خرید و فروش نمایم؟ آیا همچین موردی ممکن هست که ایشان چنین درخواستی از من کرده است؟ با تشکر و توفیق روزافزون.

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود ، خیر ، نمی‌تواند از رضایت خود عدول کنند.
۲. خیر، شما هم حق فروش برق بدون اذن و اجازه اداره برق مربوطه به غیر را ندارید.

خیر نمیتوانند پس بگیرند.
خیر خرید و فروش برق باطل می باشد.

بادرود
باعنایت به وجود سند رسمی خیر نمیتواند