آیا برای همکاری با شرکت طراحی و اضافه کردن نما،نیاز به مجوز است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۵۲ #98552442

سلام
من یک نوجوان ۱۹ ساله ام که تصمیم دارم دستگاه خشک کن میوه ای بخرم و میوه های خشک شده را بفروشم، برای بهتر شدن کسب و کارم می خوام با یک شرکت طراحی همکاری کنم و یک « نما » به بسته بندی اضافه کنم.
این کار نیاز به مجوز دارد یا من می توانم بدون مجوز این کار را انجام بدهم و کالای خودم را بفروشم؟
در صورت نداشتن مجوز می توانم کالای خودم را به فروشگاه های بزرگ محلی بفروشم یا نه؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در چهارچوب رعابت مقررات ثبت و مالکیت معنوی فعالیت اقتصادی شما منع قانونی ندارد