استرداد سفته حسن انجام کار چگونه است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۳۲۹ #98510304

سلام
آیا سفته حسن انجام کار جزو اسناد مالی حساب شده و من باید به عنوان هزینه دادرسی ۳ و نیم درصد مبلغ سفته را برای دادخواست استرداد پرداخت کنم؟

مشاوره حقوقی سفته
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید هزینه دارسی را پرداخت کنید و پس از صدور رای به نفع شما می توانید از خوانده مطالبه نمایید

سلام.پاسخ به سوالات شما مثبت است.فراموش نشود که امکان مطالبه ی هزینه ی دادرسی و سایر خسارات قابل مطالبه است.

با سلام
بله سفته جزو اسناد مالی و بایستی برای اقامه دعوی برای مطالبه وجه سفته ، هزینه دادرسی واریز شود و نیز میتوان بعد از محکوم نمودن شخص صادر کننده ( متعهد ) هزینه دادرسی و حتی حق الوکاله را نیز از وی مطالبه نمود

سلام . بله استرداد سفته مالی محسوب میگردد ولی هزینه دادرسی و حق الوکاله از خوانده قابل وصول می باشد

ماده ۳۰۷ سفته سندی است که به موجب آن امضا کننده تعهد می‌کند که مبلغی در موعد معین یا عندالمطالبه در وجه حامل یا شخص معین و یا به حواله کرد آن شخص کارسازی نماید
جز اسناد تجاری می باشد جهت استرداد سفته بابت حسن انجام کار تحویل داده اید میتوانید بعداز گرفتن آن هزینه ای که متحمل شدی بابت اجرت المثل یا هزینه دادرسی، وکاله از طرف دعوایتان مطالبه استرداد نمایید

ماده ۳۰۷ سفته سندی است که به موجب آن امضا کننده تعهد می‌کند که مبلغی در موعد معین یا عندالمطالبه در وجه حامل یا شخص معین و یا به حواله کرد آن شخص کارسازی نماید
جز اسناد تجاری می باشد جهت استرداد سفته بابت حسن انجام کار تحویل داده اید میتوانید بعداز گرفتن آن هزینه ای که متحمل شدی بابت اجرت المثل یا هزینه دادرسی، وکاله از طرف دعوایتان مطالبه استرداد نمایید