آیا با وجود نبودن هیچ شاهد و تاریخ قبل از اون وکالتنامه این سند اعتبار دارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۴ #98509100

آقای در آذر ماه سال ۹۸ سه دنگ از خانه ای خود را بصورت وکالتی به نام همسر خود کرده چند ماه بعد به دلایل خانوادگی خانم نوشته ای را به اقا داده و در آن قید کرده که نسبت به اون منزل هیچ طلبی نداره توای این دست نوشته مشخصات خانم و خانه و اسم آقا قید شده ولی تاریخ نوشته شده برای آبان ۹۸ ذکرشده و خانم امضا کرده

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تاریخ این وکالت موخر(بعد)تنظیم سند عادی میباشد و اعتبار دارد،شخص میتواند در صورت انجام مورد وکالت (فروختن مال)عقد وکالت منفسخ میشود(از بین میرود)

با سلام
اگر زوج وکالت به زوجه داده و خود زوج هنوز در قید حیات است پس این وکالت در صورت انتقال سند توسط زوج بنام خود بی اعتبار خواهد بود

هرچند که در فرض سئوال وکالتنامه به دلیل تاخر زمانی معتبر می باشد ولی وکالت دلیل بر مالکیت نبوده و اگر همسرتان تنها وکالت سه دانگ منزل را داشته باشد نمیتواند ادعایی در خصوص مالکیت بنماید . شما میتوانید با انتقال سند زمینه بی اعتباری وکالت را فراهم آورید .

باسلام اگر دررسید, مذکور نسبت به وکالتنامه ادعای بی اعتباری مرده قابل قبول واثبات است.

با سلام
چون تاریخ وکالتنامه بعد از تاریخ رسید عادی هست و هم چنین وکالتنامه رسمی هست و رسید عادی هست وکالتنامه معتبر می باشد و نمیتوان با رسید عادی آن را از اعتبار انداخت