میخوام ارجاع بشه به کسی دیگه تا رسیدگی کنه، باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۶ #98494317

سلام
چند ماه پیش بنده با قاضی در دادگاه پرونده درگیری لفظی داشتیم و اینکه با بنده خصومت شخصی داره
الان از شانس من یه پرونده من رفته زیر دستش و اینکه میخوام ارجاع بشه به کسی دیگه تا رسیدگی کنه ،
باید چیکار کنم.
البته در شکایتی که دادگاه علیه من داشته برای من قرار منع تعقیب ضادر شده، چون که نتونسته ثابت کنه

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توضیحات شما امکان رد دادرس وجود ندارد

امکان تغییر شعبه نیست مگر در موارد خاص از قبیل ایراد رد دادرس که به نظر نمیرسد در این مورد صادق باشد