خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سر رسید چک یعنی سال ۸۱ تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۲۶ #98491051

با سلام
بنده چکی به مبلغ ۷ میلیون تومان برای سال ۸۰ دارم و همون سال برگشت زدم،تو اون سال طرفمو پیدا نکردم و چک مونده تا الان دستم،الان ادرس و اموال طرف را شناسایی کردم و پیداش کردم،ایا در حال حاضر میتونم از ایشان شکایت کنم و خسارت تاخیر تادیه از تاریخ سر رسید چک یعنی سال ۸۱ بگیرم؟یا از روز تنظیم دادخواست حساب میشه؟
ممنون

مشاوره حقوقی چک
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام طبق رویه قضایی در محاکم به علت مرور زمان و عدم مطالبه شما از تاریخ تقدیم دادخواست خسارت تاخیر تادیه محاسبه میگردد

از تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت خسارت تاخیر تادیه قابل محاسبه خواهد بود

سلام
فقط طرح دعوی حقوقی امکانپذیراست وبه عنوان یک سندعادی نه سندتجاری،خسارت تاخیرتادیه فقط درصورتی قابل مطالبه است که اظهارنامه ای ارسال کرده باشید.

بله خسارت تاخیر تادیه چک از زمان صدور گواهی عدم پرداخت قابل مطالبه میباشد

درود بر شما، خسارات تاخیر تادیه از زمان صدور گواهی عدم پرداخت محاسبه می‌شود، لکن به دلیل عدم اقدام قانونی در ایت خصوص پس از گذشت این مدت، معمولا قضات این خسارت را طی این سالها نمی‌پذیرند.

بادرود
قانونا از تاریخ صدور گواهی عدم پرداخت خسارت تاخیر تادیه محاسبه خواهد شد

با سلام اصولا باید از تاریخ گواهی عدم پرداخت خسارت تاخیر در تادیه پرداخت شود ولی برخی از قضات معتقدند در صورتی که مدت بسیار زیادی از تاریخ برگشت گذشته باشد و دارنده چک اقدامی در این مدت نکرده باشد مستحق خسارت مزبور نیست.