آیا صاحبخانه میتواند بگوید انقدر باشید تا یک جایگزین پیدا کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۳ #98486348

سلام
ما در تاریخ ۲۰ تیر تاریخ قرارداد رهن و اجاره خانمون به پایان میرسد و باید بلند شویم از خانه با توجه به اینکه خانه ای خریدم لطفا به دو سوالم پاسخی بدهید ممنون

۱. با اینکه قرارداد ما تمام شده و بنده پولم را لازم دارم

۲. ایا ما باید اجاره هم بدیم تو مدتی که بزور ماندیم و پولمونو نداده؟ خانه ۴۰ میلیون ماهی ۴۰۰ در رهن

لطفا به بنده بگویید چطور از طریق قانون رهنمو پس بگیرم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
با اتمام مدت اجاره و زمانی که از قبل به موجر اطلاع داده باشید موجر موظف به پرداخت ودیعه شما خواهد بود و اگر چنین ننمود بر علیه ایشان اقامه دعوی نمایید
هرچند که تا دادرسی و صدور حکم ، به احتمال زیاد مستاجری جدید پیدا و رهن شما از مستاجر جدید دریافت و به شما پرداخت شود

اظهارنامه ای تنظیم کنید تا موجر را رسما از تصمیم خود بر تخلیه و اعاده مبلغ قرض الحسنه اعلام کنید و سپس با تامین دلیل از شورای حل اختلاف امادگی خود را برای تخلیه ملک نشان بدهید .در صورتی که موجر باز هم بر ایفا تعهد خود اقدام نکرد دادخواست مبنی بر تادیه وجه را تقدیم کنید و تامین خواسته هم میتوانید ضمن آن بخواهید تا اموال به میزان مبلغ قرض الحسنه از اموال موجر توقیف شود