رجوع زوجه از رضایت مهریه بعد از آزادی زوج از زندان

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۰۱ #98473233

سلام و خسته نباشید، چند سال قبل حکم مهریه رو گذاشتم اجرا که مقداری طلا بود. تقاصای اعسارشون رد شد و من بعد از مدتی جلبشون کردم(در زندان با وجود همه‌ی کارهایی که کرده بود دلم سوخت و با پرداخت مبلغی رضایت دادم و پرونده بسته شد) که الان پشیمونم. هنوز طلاق نگرفتیم، می‌تونم الان رجوع کنم به مقداری که بخشیدم؟

مشاوره حقوقی خانواده
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام اگر ابرا کرده باشید امکان رجوع ندارید.نحوه ی ببخش باید بررسی شود.

سلام و عرض ادب
بستگی دارد به چه چیزی رضایت داده باشید و با چه متنی رضایت اخذ شده باشد. صرفا به توقف عملیات اجرایی و انصراف از مطالبه و حبس ایشان رضایت داده اید یا راجع خود سکه ها توافقی حاصل شده؟ مثلا اگر تبدیل تعهد با تغییر دین بوده یا اینکه سکه ها، هبه شده باشند و یا ابراء؛ اثرات و تبعات هریک از موارد فوق با هم متفاوت است لذا جهت اظهارنظر دقیق باید ماهیت رضایتی که جهت ختم پرونده اجرایی اعطا شده بوده، بررسی تخصصی گردد.

سلام باید توافق بر بخشش ملاحضه شود تا پاسخ مفیدی ارائه گردد

سلام ، در صورت ابرا ، کاری از پیش نخواهید برد مگر آنکه هبه نموده باشید.

با سلام
نحوه بذل بایستی ملاحظه گردد؛ تحت شرایطی امکان رجوع می باشد.

باسلام ، اگر ذمه همسر خود را نسبت به بخشی از طلاها ابراء کرده باشید ، رجوع امکان پذیر نمی باشد.
در هر حال می بایست توافقات بررسی گردد.

با درود ، اصل در رضایت منجر و قطعی بودن آن است.