محاسبه حقوق و مزایای کمتر از روزهای اشتغال و خلاف قانون کار

پرسیده شده
۲ پاسخ ۶۴ #98430746

سلام وقت بخیر، از شرکتی که چند ماه در آن مشغول به کار بودم در اداره کار شکایت کردم و حکم به نفع بنده صادر شد. با وجود آنکه بنده ۳ ماه و ۱۷ روز در آن شرکت مشغول به کار بودم ولی در دادنامه نوشته شده ۲۰ روز کار مفید در ماه و حقوق و مزایای بنده صرفا برای ۶۰ روز محاسبه شده. آیا این مسئله بر خلاف قانون کار نیست؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دوست عزیز اظهار نظر در خصوص این موضوع کاملا بستگی به مدارک و مستندات شما و پرونده دارد لذا بدون بررسی آنها امکان اظهار نظر در موضوع وجود ندارد

بادرود
محاسبه درست بوده