قانون کار و ساعت کاری متفاوت در قرارداد با توافق لفظی

پرسیده شده
۷ پاسخ ۷۲ #98430109

با سلام و خسته نباشید، من با یک فروشگاه قرارداد امضا کردم، در صحبت گفته شد ۹ ساعت کار کنم ولی در قرارداد اومده ساعت کاری از ساعت ۴ الی تعطیلی و الان من افزایش تایم کاری دارم و صاحب کار قبول نمی‌کنه و میگه در قرارداد اومده از ساعت ۴ الی تعطیلی باید کار کنی و قانون فروشگاه من این هست. لطفا راهنمای کنید.

مشاوره حقوقی اداره کار
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام اضافه بر ۸ ساعت کار خلاف قانون میباشد و شما میتوانید مطالبه اضافه کاری نمایید، در صورت عدم قبول توسط کارفرما به اداره کار شکایت نمایید

با درود ، اولا مفاد قرارداد تون در قسمت شروع و خاتمه کار (تا تعطیلی) مبهم هست و برخلاف قانون کار بوده و در خور نقض هست و باطل است. و ساعت کاری روزانه ۸ساعت بوده و مازاد بر آن اضافه کاری محسوب می‌شود. لذا میتوانید حق و حقوق خویش را از طریق اداره کار محل مطالبه نمایید.
بهتر است توسط متخصص حقوقی اقدام کنید

سلام،هیچ توافقی بر خلاف قانون کار امکان پذیر نیست در این رابطه هم کارفرما بدون رضایت کارگر حق ندارد بیش از ۴۴ ساعت در هفته از کارگر انتظار کار داشته باشد همچنین شرط ۸ صبح تا تعطیلی خلاف قانون و شرط باطلی است .

با سلام توافق برخلاف قانون کار فقط به نفع کارگر جایز است. ساعات اضافی باید در قالب اضافه کار و رضایت کارگر باشد. ضمن اینکه از ساعت ۴ تا تعطیلی مبهم است و اعتبار ندارد.

سلام طبق قانون کار که آمره بوده و هیچ توافقی بر خلاف آن ترتیب اثر ندارد ساعت کار در یک شبانه روز از ۸ ساعت نباید تجاوز کند.

با سلام
وفق ماده ۵۱ قانون کار و تبصره ۱ آن ساعات کار در شبانه روز از ۸ ساعت و در هفته مجموعا از ۴۴ ساعت نبایستی تجاوز نماید.

سلام طبق قراداد مکتوب باید عمل شود