امکانش هست که پیش پرداخت نخواهند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۵ #98419376

با سلام و سپاس از راهنمایی شما عزیزان معذرت میخوام ولی با توجه به اینکه همسرم از طریق ثبت اسناد و نه دادگاه اقدام به دریافت مهریه کردند واقعا امکانش هست که پیش پرداخت نخواهند در ضمن امکان طلاق توافقی نیست چون همسرم برای توافق مبلغی معادل نصف مهریه را می‌خواهند. بنده قبول کردم که اقساطی هر ماه تا پایان مبلغ مهریه پرداخت کنم ولی ممکن هست با توجه به محل اجرای مهریه (ثبت اسناد) در دادگاه پیش پرداخت نپردازم واقعا توان مالی ندارم وگرنه نفقه ایشان را نیز پرداخت کردم. باخسته نباشید خدمتتان ممنون

مشاوره حقوقی خانواده
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، دادخواست اعسار مطرح کنید

با سلام خدمت شما بزرگوار
عنایت گردد بستگی به توافق شما دارد

سلام
جهت تقسیط مهریه مبلغی به عنوان پیش پرداخت لحاظ خواهد شد در صورت عدم توانایی در پرداخت پس از صدور حکم می توانید درخواست اعسار نمایید

سلام
در هر صورت دادگاه مبلغی را برای پیش پرداخت تعیین می کند می توانید با قاضیدر خصوص این موضوع صحبت نمایید تا بیشتر شرایط شما را مدنظر قرار دهد و نایتا در صورت عدم پذیرش از سوی شعبه بدوی می توانید به رای اعتراض نمایید

سلام
اگر ملک ثبت شده و یا خودرو و...به نام شما باشد میتوانند از طریق همان اجرای ثبت توقیف و مهریه خود را وصول نمایند
لیکن اگر مالی اعم از منقول یا غیرمنقول به نام شما نباشد مجبور به مراجعه به دادگاه هستند
در آنجا اقساط و پیش پرداخت بر اساس شرایط و وضعیت مالی شما تعیین میشود که البته این موارد بستگی به دفاعیات و همچنین اثبات ناتوانی در پرداخت شما و یا ثابت کردن برعکس این موارد از جانب همسرتان دارد

زوجه نمیتواند هم از طریق اجرای ثبت اقدام به مطالبه مهریه نماید وهم از طریق دادگاه برخلاف قانون است ولی اگر منظورشما جهت طلاق توافقی است که بستگی به توافق شما با همسرتان دارد و هرشرایطی را که مخالف قانون نباشد توافق کنید برهمان مبنا حکم صادر میگردد