با وجود رضایت شاکی میتواند مورد عفو بعد از این سالها قرار بگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۷۶ #98402197

سلام
شخصی در سال ۸۴ محکوم به جرم کلاهبرداری و سواستفاده از چک بی محل شده که به پرداخت ۳ میلیون تومان جزای رد مال و پرداخت همین مبلغ به خواهان شده است و بعد از مدتی مرخصی و طی کردن حبس از شاکی رضایت میگیرد و تسویه حساب میکند ولی هزینه دولت را پرداخت نکرده و سوال اینست که
و مدت حبس و از هزینه پرداختی به دولت کم میشود؟ و روند درخواست به دادگاه هست یا اجرای احکام؟
شخص از سامانه ثنا اقدام نموده منتها پاسخ منفی بوده و بیان شده مجددا اقدام شود
و به استناد ماده ۳۸ و ۵۸ و توجه به اینکه جرم کلاهبرداری به همین چک بی محل تعلق گرفته میتوان از درجه ۶ که حکم کلاهبرداری دارد به درجه ۷ و ۸ تعلیق پیدا کرده و مورد عفو قرار گیرد
با تشکر لطفا پاسخ جامع کاملی لطفا بفرمایید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طبق قانون کاهش مجازات حبس تعزیری و با توجه به مبلغ کلاهبرداری زیر صد میلیون تومان در صورت رضایت شاکی پرونده مختومه اعلام می شود

باتوجه به قطعیت رای و اینکه مبلغ گلاهبرداری کمتراز ۱۰۰ میلیون است با رضایت شاکی پرونده مختومه خواهد شد

بله از نظر قانون به استناد مادتین ۳۸ و۵۸ میتواند عفوقرار گیرد.

درود
اگر رضایت پس از صدور حکم قطعی بوده می توانید درخواست اعمال ماده۴۸۳ قانون آیین دادرسی کیفری را بدهید البته اگر مبلغ کلاهبراری بیش از صد میلیون است در غیر اینصورت قابل گذشت است و موقوفی اجرا صادر می شود

برابر ماده ۱۹ ق.م.ا درجه هفت و هشت تبدیل زندان به جزای نقدی امکان پذیر است.
بله متن پیامک درمخابرات بایگانی خواهد شد.