در صورت انجام شکایت چه مقدار دیه تعلق میگیرد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۲۴۴ #98386564

با سلام،
حدود دو هفته پیش در یک مرکز خصوصی تحت عمل جراحی همورویید قرار گرفتم به علت سهل انگاری متخصص بیهوشی هنگام تزریق دارو در کمر برای بی حسی در همان اتاق عمل دچار گرفتگی شدید عضلات شدم و بعد از عمل عوارضی چون گرفتگی عضلات،درد شدید کمر،کنترل نداشتن روی مثانه،سردرد های شدید وزوز و سنگینی گوش،بی حوصلگی،درد گردن و درد پشت سر شدم،و حدود دو هفته این عوارص ادامه داشته است والان کمی بهبود پیدا کردم
در ضمن دیده شده که از سرم تاریخ مصرف گدشته و ماسک استفاده شده از مریص قبلی برای درمان من استفاده شده است و من از همه اینها عکس و فیلم دارم.
ایا می توانم از پزشک خودم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی جرایم پزشکی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
این موضوع نیاز به بررسی توسط کمسیون پزشکی و دادسرا دارد
شما می توانید نسبت به شکایت خود از دفتر خدمات قضایی و کمسیون پزشکی اقدام نمایید.با توجه به نظریه اصداری پزشکی قانونی بعد از انجام معاینات ، میزان دیه توسط دادگاه تعیین و اعلام می گردد.

تعیین دیه در صلاحیت پزشگ قانونی است

درود
در صورت تقصیر پزشک می توانید شکایت کنید دیه را پزشکی قانونی تعیین می کند.

بادرود از کادر درمان یا کادر اتاق عمل به نظام پزشکی شکایت نماید

باسلام
در صورت اثبات موارد گفته شده پزشک مسئول است میتوانید شکایت خود را در یکی از دفاتر خدمات قضائی ثبت کنید. با مراجعه به پزشک قانونی نوع و درصد صدمات مشخص می شود.

ازکادر اتاق عمل به نظان پطشکی شکایت نمایید

با نامه پزشکی قانونی شکایت خود را در دفتر خدمات قضایی ثبت کنید. میزان دیه براساس میزان جراحات تعیین خواهد شد