متوجه شدند اداره ثبت حیاط پشت ساختمان رو هم در سند ثبت نموده، چه اقدامی باید نمود؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۴۸ #98381540

سلام وقت بخیر
پدر من اموالی داشتن که قبل از فوت همه رو تعیین و تکلیف کرده بودن در این بین یه ساختمان چند واحد که پشت سرش یه حیاط ویلایی هست داریم .. ساختمان و واحدهارو اقدام به دریافت سند میکنن و هر واحد رو میدن به فرزند مورد نظر ولی حیاط پشت ساختمان با این فرض که برای آنجا هم سند جدایی میاد اقدام کردند ولی بعدها که خواستند حیاط پشتی به افراد مورد نظر داده بشه متوجه شدند اداره ثبت حیاط پشت ساختمان رو هم قاطی سند ... صادر کردند .. و حالا همه صاحبان اون واحدها در سندشون قید شده که هر کدام در یک دانگ این منزل ویلایی شریک هستن ... رفتیم اداره ثبت اسناد و گفتن هیچ راهی وجود ندارد برای رفع این مشکل ..
نا گفته نماند که پدر بنده ی قولنامه از همه صاحبان اون واحدها به اسم کسانی که قرار بوده حیاط ویلایی رو بنام بزنند گرفتن .. و همه امضا کردند که این حیاط برای شخص موردنظر
حالا میخواهیم برای سند اقدام کنیم ولی میگویند عرصه و عیان شده همچین چیزی ..
ولی مگه میشه هیچ راهی نباشه پس چطور کسی که محق هست سهمش برسه؟؟
لطفا راهنمایی کنید که باید چکار کنیم

مشاوره حقوقی ملکی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام شما میتوانید دادخواست ابطال سند مالکیت به طرفیت اداره ثبت اسناد و کسانی که سند حیاط به نام شان صادر شده تقدیم دادگاه بنمایید که پس از طی مراحل قانونی نسبت به صدوررای شایسته اقدام خواهد شد