آیا عضو هیات مدیره ساختمان که مخالف یک هزینه است می تواند علیرغم تصویب اکثریت هیات مدیره آن چک را امضاء نکند؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۷۹ #98362023

ما ۵ نفر عضو هیات مدیره یک مجتمع مسکونی هستیم، بر اساس مصوبه هیات مدیره، ۳ نفر از این پنج نفر به بانک معرفی شده اند و حق امضای چک داریم. حال اگر یکی از اعضای هیات مدیره که حق امضای چک را هم دارد با انجام یک هزینه و پرداخت آن مخالف باشد اما سه نفر دیگر از پنج نفر اعضای هیات مدیره(۳ از ۵ امضاء) تصویب کنند که این هزینه یا خرید باید انجام و پرداخت شود، علیرغم مخالف بودن من با انجام این پرداخت، چون اکثریت هات مدیره آن را امضاء کرده اند، به استناد مصوبه هیات مدیره اگر من آن چک را امضاء کنم،‌ مشکل قانونی برای من خواهد داشت که بعدا بتوانم بگویم من که این هزینه و پرداخت را قبول نداشته ام و کتبا هم در امضا های هیات مدیره نوشته ام؟

در واقع مشکل این است که من دو نقش دارم یکی عضو هیات مدیره و دیگری در نقش یکی از امضاهای چک (همانند یک حسابدار) اینجا نقش پرداخت کننده با نقش یک عضو هیات مدیره عجین شده است و این ابهام را برای من به وجود آورده است. امیدوارم که توانسته باشم موضوع را خوب توضیح داده باشم لطفا پاسخ این سوال را کامل ارائه فرمائید. بسیار سپاسگزارم

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما در زیر امضا بنویسید صرفا به سمت حسابدار امضا شده است و در رسیدی عنوان کنید که با انجام این هزینه بعنوان عضو هیات مدیره مخالف هستید ولیکن بدلیل اینکه این تصمیم به تصویب رسیده است بعنوان حسابدار و صاحب امضا چک را امضا میکنید و مسئولیتی در خصوص این هزینه ندارید .

با سلام ، با توجه به اینکه یکی از وظایف اعضای هئیت مدیره مجتمع های ساختمانی برآورد هزینه های مربوط به ساختمان است ، امضاء چک توسط شما مشکی قانونی ندارد.