اگر برادرم پول پرداخت کنه جلب برداشته میشه؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۳۲۱ #98335992

با سلام وخدا قوت،
برادر بنده نزدیک به ۹ ماه است که نفقه زن و فرزندش رو نداده و مسکنی هم تهیه نکرده همسرش درخواست صدور اجراییه داد که باز هم اقدامی برای پرداخت نکردن با پرس و جو متوجه شدیم پرونده به اجرای احکام ارسال شده و چون مالی ازش پیدا نشده همسرشون گفتن نامه ش روگرفته آیا این نامه همون حکم جلب هستش برای اینکه حبس تعلق نگیره باید چه اقداماتی انجام داد بنظر میرسه همسرشون شکایت کیفری انجام داده.

مشاوره حقوقی ترک انفاق
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورت پرداخت نفقه متعلقه به همسر و فرزند جلب منتفی خواهد شد

در پرونده های محکومیت مالی چنانچه محکوم علیه نسبت به پرداخت بدهی اقدام نماید ،در صورت صدور برگ جلب ،کان لم یکن خواهد شد.(یعنی از جلب خوداری خواهد شد)

با سلام
اگر موضوع از طریق حقوقی پیگیری شده و پرونده در اجرای احکام مدنی شورای حل اختلاف باشد نیز در صورت غیابی بودن امکان واخواهی وجود دارد.

عرض ادب

ترک انفاق از جرائم قابل گذشت است
یا مبلغ مورد حکم پرداخت شود یا رضایت زوجه حاصل شود.

باسلام
نفقه را پرداخت نمایند جلب منتفی می شود.

درود
بهتر است برای اینکه جلب نشوند نفقه را پرداخت کنند.

درود بر شما، در صورتی که برادرتان مبلغ مذکور جهت نفقه را بپردازند موضوع جلب منتفی است، در خصوص مسکن نیز بایستی مطابق رای صادره عمل کرده یا قاضی را مجاب به عدم توانایی جهت تهیه مسکن نمایند.