مراحل پس از صدور اجرائیه چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴,۵۰۵ #98331674

با سلام. بنده از شخصی مبلغ ۵۰ میلیون طلبکار بوده ام که رای به نفع من صادر و قطعی شده است. اجرائیه صادر شده و ۸ روز پیش برای خوانده ابلاغ شده است. چند سوال دارم که خواهشا دقیق توضیح دهید با تشکر.
۱- مالی از شخص مورد نظر نمی شناسم. آیا برای شناسایی اموال به اجرای احکام مراجعه کنم و از آنجا معرفی نامه برای پلیس راهور و ثبت اسناد و ... می دهند؟ چند روز پس از ابلاع اجرائیه باید برای شناسایی و توقیف اموال اقدام کنم؟ آیا باید ده روز بگذرد؟
۲- برای گرفتن حکم جلب ده روز یا سی روز پس از اجرائیه باید صبر کنم؟ گویا ماده ۳ قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی مصوب ۱۳۹۴ می گوید سی روز باید صبر کنم و بعد برای حکم جلب اقدام کنم؟

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام.. بعد از ابلاغ اجراییه‌ و بعد از مهلت ده روزه در اجرای احکام میتوانید تقاضای استعلام از ثبت پلیس راهور جهت توقیف خودرو و وسیله نقلیه را بخواهیدبعد از استعلام ثبت و انجام آن که یک روزه انجام می‌شود تقاضای استعلام از حساب‌های بانکی را بخواهید استعلام های بانکی لااقل ۳روز زمان می‌برد و توسط خودشما انجام می‌شود بعد از این موارد میتوانید تقاضای جلب سیار به مدت ۱سال نمایید... مهلت ۳۰ روزه در قانون درخصوص طرح دعوای اعسار به محکوم علیه است نه جلب.