چرا تا به الان برایم احضاریه نیامده؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۷ #98279067

با عرض سلام
بنده دو فقره چک به شخصی امانت دادم چون با ایشون کار می‌کردم بابت مقدار سفارشم که پولش رو پرداخت کنم به همان مقدار چک امانت دادم یکی بدون تاریخ یکی با تاریخ، سفارش کار انجام شد و مبلغ کار واریز شد دقیقا یکی به میزان مبلغ چک و دیگری خرد خرد بعد از مدتی سر بحث کاری ایشون لج کردن و چک‌هارو سه سال بعد برگشت زده و حساب بنده رو مسدود کردن الان ۲ سال از مسدود بودن حسابم میگذره و هیچ احضاریه نیومده برام.
اینکه میخواستم بدونم اول بعد دو سال مسدود شدن حساب من چرا این احضاریه نیومده؟
دوم اینکه من چک رو امانت دادم و حتی مبلغ دقیق یکی از چک‌هارو واریز کردم به حسابشون چطور میتونم ثابت کنم خیانت در امانت کرده؟
شخص آدم پولداری هستش اصلا فکر نمیکردم از من چک امانت بگیره بعد بره اجرا بزاره.
فقط میخوام بدونم چطور ثابت کنم امانت بوده؟
و اینکه چرا هنوز بعد از دو سال دادگاهی یا احضاریه نیومده برام؟

مشاوره حقوقی چک
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما حتما به بانک مراجعه و علت مسدود شدن رو سوال کنید سپس به واحد سابقه یاب دادگستری مراجعه کنید و با دادن کدملی خود متوجه میشین درکدوم شعبه پرونده دارین و سپس با مراجعه به شعبه مربوطه ادامه کارخودتون رو دنبال کنید
بابت خیانت در امانت باید در دادسرا شکایت شما ثبت بشه و با گرفتن گواهی شکایت از انجا به شعبه ای که شکایت شما کرده بودن ارائه بدین تا توقف رسیدگی تا حصول نتیجه پرونده کیفری شما صادر بشه
در مورد اثبات خیانت در امانت شما اولا با یک وکیل از نزدیک مشاوره کنید و ثانیا باید ثابت کنید که به او چک ها رو سپرده بودین تا دربرابر اجناس خریداری شده از او تسویه حساب نمایید و تسویه کردین لکن وی در صدد وصول بر امده است
بهتره اول یک اظهار نامه برای او بفرستین

شما بایستی اظهارنامه به ایشان بدهید و تقاضای استرداد لاشه چک ها را بنمایید . و برای توقیف حساب از طریق بانک و دادگاه پیگیری نمایید .

سلام دوست گرامی
از بانک درخواست انسداد حساب کنید وو با مدارکتان بایستی خیانت در امانت را اثبات کنید

سلام
شاید به دلیل نشانی شما احضاریه ابلاغ نشده است

با سلام بایستی از بانک، مرجع دستور انسداد حساب را جویا شده و با اخذ تاریخ و شماره نامه و مرجع صادر کننده دستور انسداد به دادگاه مراجعه و نتیجه نهایی پرونده را جویا شوید.