شرایط جدا شدن در دوران عقد به چه صورته؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۸۶ #98255478

سلام
از نظر سکه هایی که تعلق میگیره
آیا پسر قبل از ازدواج خانه و ماشین داشته باشه باز هم جز مهریه حساب میشه
و اینکه سکه تعلق گرفته شده قسطی میشه؟
در ضمن خانوادا دختر درخواست جدایی دارن

مشاوره حقوقی طلاق
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله تمام اموالی که به نام شخص زوج‌باشند بابت مهریه قابل توقیف می باشند .بعد از محکومیت به پرداخت مهریه و ارائه ی دادخواست اعسار و تقسیط و پذیرش دادگاه ، امکان پرداخت قسطی مهریه فراهم میگردد .

تصنیف علاوه بر مالی است که مرد پس از تشگیل زندگی مشترک بدست آورده
درصورت طلاق وباکره بودن خانم نصف مهریه تعلق خواهد گرفت
آنهم پس از محکومیت وقطعیت حکم می توانید اعسار بدین
البته از حالا باید تکلیف اموالی که بنام مرد است روشن بشه

تنصیف دارایی زمانی است که درخواست طلاق از ناحیه زوج باشد و شامل اموال بدست امده بعد از عقد می شود. در صورتی که زوجه باکره باشند نصف مهریه باید پرداخت گردد و امکان تقسیط نیز وجود دارد

اگر زوجه دوشیزه باشد مستحق نصف مهریه است.
اگر زوج توانایی پرداخت نداشته باشد قسطی خواهد شد.
آنچه در سند نکاحیه آمده‌ مهریه است نه چیز دیگری.

-- در صورت باکره بودن زوجه ، استحقاق دریافت نیمی از مهریه را داشته و در صورت ازاله بکارت باید تمام مهریه پرداخت شود .
-- تقسیط مهریه ربطی به قبل یا بعد از شروع زندگی مشترک ندارد .
-- اموال زوج در قبل از ازدواج نیز امکان توقیف بابت مهریه را دارد .

درود بر شما، در مورد مهریه چنانچه زوجه باکره باشند، نصف مهریه ی قید شده در سند نکاح به ایشان تعلق خواهد گرفت، در خصوص تنصیف دارایی بعد از عقد نیز خیر، این مورد زمانی اجرا می‌شودکه دادخواست طلاق از جانب زوج باشد.

تنصیف اموال و دارایی مربوط به تقاضای طلاق از جانب زوجه نمیشود لیکن مهریه قابل مطالبه هست و قسطی شدن یا نشدن مهریه بستگی به تقاضای اعسار زوج و رسیدگی و پذیرش دادگاه دارد