با توجه به متن قولنامه که محل رنگ شدگی درج گردیده تصمیم به شکایت گرفتم آیا امکان احقاق حقم وجود دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱,۰۴۸ #98185704

با سلام
سه روز پیش خودرویی را از طریق آگهی سایت دیوار خریداری نمودم در متن آگهی خودرو بسیار سالم و فقط با یک گلگیر رنگ شده ذکر شده بود بدلیل تعطیل بودن کسب و کارها موفق به همراه نمودن متخصص تشخیص رنگ با خود جهت بازدید خودرو نشدم لذا با اعلام فروشنده مبنی بر سلامت کامل خودرو قولنامه نوشته شد و در متن قولنامه نیز درج گردید که تنها یک گلگیر عقب دارای رنگ شدگی ست و خودرو بدون تصادف و ضربه و دارای شاسی سالم میباشد بدلیل اینکه فقط بیعانه ناچیزی پرداخته بودم چند ساعت پس از نوشتن قولنامه سرانجام صافکاری را با خود همراه کردم و با فروشنده تماس گرفتم اعلام کردند در تهران نیستند صبح روز بعد قبل از حضور در دفترخانه مجددا به فروشنده زنگ زدم و خواهش کردم جهت بازدید خودرو به گاراژی که در فاصله ۵۰۰ متری از دفتر خانه بود تشریف بیاورند چون صافکار حاضر به خروج از گاراژ نبود ولی با ناراحتی و مخالفت فروشنده مواجه گردیدم و جواب منفی دادند بدلیل نوشتن ضرر و زیان ۵۰ ملیون ریالی در قولنامه در صورت عدم حضور در دفترخانه نگران شدم که مبادا فروشندده بروند و طلب ضرر و زیان کنند لذا به دفتر خانه مراجعه کردم کل پول که مبلغ خودرویی با کارکرد معقول و سلامت کامل موتور و کمترین میزان رنگ شدگی بود را مطابق قولنامه پرداختم و خودرو را تحویل گرفتم. غروب همان روز که دیرزو پنج شنبه بود پس از مدتی جستجو صافکاری ار پیدا نمودم و ماشین را به ایشان جهت کارشناسی بدنه نشان دادم در کمال ناباوری متوجه شدم که به غیر از سقف خودرو تمام نقاط خودرو دارای رنگ شدگی یا تعویض قطعه میباشد خودرو هم از عقب و هم از جلو دارای تصادف میباشد حتی سینی عقب خودرو تعویض بود با حالت شوکه به فروشنده زنگ زدم مطلب را گفتم اعلام کرد که بیخبر بوده و من میبایست کارشناس میبردم و نهایتا نپذیرفت که یا با کم کردن مبلغی بعنوان ضرر و زیان خودرو را پس بگیرد یا خودرو را توسط کارشناس قیمت گذاری کنیم تا بنده وجه خودروی با این شرایط را پرداخت کنم نه خودروی سالم را ولی نپذیرفت

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر خیارات را در قولنامه فسخ نکرده باشید بلی میتوان استناد نمود

اگر در قولنامه حق فسخ را از خود ساقط نکرده اید باید سریعا از طریق دفاتر خدمات قضایی اظهارنامه ای برای فروشنده ارسال و فسخ بیع نامه را به اطلاع وی برسانید . سپس با تقدیم تامین دلیل اقدام به کارشنلسی رسمی خودرو نموده و در صورتیکه کارشناس موضوع را تایید نماید باستناد گزارش مذکور دادخواست تنفیذ و تایید فسخ را مطرح فرمایید .

سلام.اگر خیار تدلیس برای شما لحاظ شده باشد میتوانید اقدام کنید البته اثبات ان دشوار است.