آیا سال هایی که بیمه به صورت سخت و زیان آور کار کرده ام، ضریبی افزایشی نسبت به بیمه معمولی دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۱۰ #98184152

مرد سن ۵۸، میزان بیمه همراه با بیمه سخت و زیان آور ۳۵ روز می باشد ( ۳۵ سال بیمه تامین اجتماعی ) . که ۱۷ سال و نیم به عنوان سخت و زیان آور در بیمه تامین اجتماعی ثبت شده و میانگین حقوقی ۲ سال آخر را ۱،۷۰۰،۰۰۰ تومان گفته اند.
۱- آیا به این عدد کسورات لحاظ می شود ؟
۲- آیا نباید سال هایی که بیمه به صورت سخت و زیان آور کار کرده ام ، ضریبی افزایشی نسبت به بیمه معمولی داشته باشد ؟
۳- آیا میزان تحصیل ضریبی افزایشی ندارد ؟
۴- آیا بیمه جبهه ضریب افزایشی ندارد ؟
۵- آیا حداقل میزان حقوق یک بازنشسته در سال ۹۸ چه مقدار می باشد ؟ ( خانواده ۴ نفره - خودم و همسرم و ۲ دختر ) .
ممنون میشم راهنماییم کنید .

مشاوره حقوقی قانون بیمه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

- محاسبه حق بیمه اضافه مشاغل سخت و زیان آور به صورت زیر است :
(۴درصد حق بیمه آخرین دستمزد مشمول حق بیمه * تعداد ماه ها) + (۴درصد مستمری محاسبه شده * مدت سابقه مشاغل سخت و زیان آور) . سابقه پرداخت حق بیمه در کارهای سخت و زیان‌آور به هر میزان، قبل یا بعد از اشتغال در مشاغل عادی به ازای هر سال سابقه یک و نیم (۵ .۱) سال محاسبه خواهد شد.منظور از ضریب افزایشی : کمترین مبالغ پرداختی حق بیمه بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد، همان مبالغی است که ذکر شده است، اما از ابتدای سال جاری تصمیم گرفته شده است که حق بیمه افراد متناسب با شغل افراد شامل ضریب شده و افزوده شود، ضریب هایی مثل: ۱/۱ ، ۱/۲ و ۱/۳ که به تناسب این ضرایب حق بیمه پرداختی نیز افزایش داشته است.