برای تسویه حساب با مستاجر چه مدارک و چه اقدامی لازمه که برای اداره مالیات انجام داده بشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۱,۰۷۵ #98178410

سلام در سال ۹۷،۹۸ به مدت دو سال ملک اداری اینجانب اجاره داده شده به شخص حقیقی و اجاره نامه در املاک مسکن به نام شخص حقیقی تنظیم شده، کد رهگیری اخذ نگردیده و اظهارنامه بر اجاره که بعهده بنده (موجر) میباشد برای سال ۹۷ رد شده اما برای دو سال اظهارنامه بر درآمد مشاغل که بعهده مستاجر میباشد رد نشده شهریور ماه سال گذشته بدون اطلاع اینجانب اقدام به تاسیس و ثبت شرکت با ماهیت حقوقی نموده و نشانی همین ملک رو به عنوان نشانی شرکت ارائه داده است.
(لازم به ذکر است در مرداد ۹۹ اگهی تغییر نشانی را به محل دیگر به ثبت رسانده و دیگر در ملک من نیست و تخلیه نموده)
اکنون برای تسویه حساب با مستاجر چه مدارک و چه اقدامی لازمه که برای اداره مالیات انجام داده بشه (با وجود اینکه مستاجر اظهارنامه مالیات بر درامد مشاغل حقیقی و حقوقی دو سال رد نکردند) تا برای ملک بنده بعدها مشکلی پیش نیاید؟

سپاسگزارم

مشاوره حقوقی قرارداد اجاره
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باید تسویه حساب را منوط به اخذ مفاصاحساب بیمه و مالیات نمایید .

با سلام
در صورتی که از طرف بیمه و نیز دارایی نامه ای جهت مبرا بودن از پرداخت حق بیمه یا مالیات برای شما ارایه نماید مانعی نخواهد بود