مدت اعتبار استعلام از اداره ثبت جهت مزایده ملک موروثی

پرسیده شده
۵ پاسخ ۹۹ #98173702

با عرض سلام، در مورخه ۰۹/ ۱۴۰۱ استعلام ثبتی انجام شد و تاریخ مزایده ۰۴/۱۴۰۲ تعیین گردید، اما خواهان دستور فروش مراحل مزایده را تکمیل نکرد و مزایده انجام نشد. مجددا در مورخه ۰۹ / ۱۴۰۲ مزایده با همان استعلام ثبتی سال ۱۴۰۱ صورت گرفت. آیا استعلام اجرای احکام از اداره ثبت جهت انجام مزایده ملک مشاعی مدت اعتبار مشخصی دارد؟

مشاوره حقوقی ثبت اسناد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و عرض ادب
در صورت لزوم واحد احرای احکام اقدام به استعلام مجدد از اداره ثبت مینماید.

باسلام؛
شعبه اجرای احکام مکلف به استعلام مجدد از اداره ثبت میباشد.

مدت اعتبار خاصی برای آن تعیین نگردیده و مزایده صحیح می باشد.

استعلام ثبتی فاقد اعتبار به لحاظ زمانی می باشد و هرموقع که شرایط مزایده توسط ذی نفع فراهم باشد ملک طبق نظر کارشناس به مزایده خواهد رفت.

سلام

استعلام دارای مدت و اعتبار نیست اما برخی شعب چنانچه ملک از قبل توقیف نشده باشد اقدام به استعلام مجدد می کنند
در صورتی که ملک از قبل توقیف باشد نیازی به استعلام نیست