پرداخت مابه‌التفاوت خسارت خودروی نامتعارف با مقصر است؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۶۹ #98125267

با یک خودروی نامتعارف تصادف کردم. کارشناس شورای حل اختلاف ۶۱ میلیون تومن خسارت تعیین کرده. بیمه شخص ثالث من ۱۴ تومن به زیان‌دیده پرداخت کرده. زیان‌دیده خودش بیمه بدنه ندارد و می‌گوید باید مابه‌التفاوت خسارت را با شکایت از مقصر بگیرد. آیا پرداخت این مبلغ بر عهده من است؟ متشکرم.

مشاوره حقوقی تصادفات
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
در دادگاه ها برای هر دو طرف مسئله مطروحه، استدلال و نظر قضایی هست و ممکن است محکوم نشوید. زیرا وقتی قانون مازاد را از طرف بیمه قابل جبران ندانسته، حکمی را بر اساس نظریه خطر در باب مسئولیت مدنی مقرر کرده و ریسک خسارت مازاد را بر عهده دارند وسیله نقلیه نامتعارف قرار داده، لذا جای دفاع دارد.

با سلام
بله پرداخت مازاد بر سقف تعهدات مالی بیمه نامه، به عهده خودتان می باشد.

با سلام مازاد بر سقف تعهدات بیمه بر عهده شماست

سلام در صورت مطالبه خسارت مسئولیت پرداخت مازاد با شما خواهد بود

سلام
تعهدات بیمه تا سقف آن از طرف بیمه پرداخت میگردد و مازاد بر تعهدات برعهده مقصر می باشد

سلام
بله مازاد بر تعهد ببمه در صورت مقصر بودن با شما هست .

درود
بله بر عهده شماست و بیمه تا سقف تعهدات مسؤل جبران خسارت وارده بر خودرو زیان‌دیده می‌باشد مازاد بر آن ب عهده مقصر می‌باشد