پیش خرید اپارتمان با توجه به گران شدن آن چگونه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۶۸۸ #98110

باسلام من یک واحداپارتمان درتاریخ ۹۷.۲.۱۸ خریداری کرده ام که مبلغ کل ۲۲۰۰۰۰۰۰۰میلیون تومان بو د که۱۱۸۰۰۰۰۰۰میلیون نقدی ومبلغ ۳۰۰۰۰۰۰۰میلیون را درسه مرحله تا تارخ ۹۷.۷.۸هر کدام رو ۱۰تا۱۵روز زودتر پرداخت کرده ام وموقع تحویل خانه ۹۸.۴.۲۰می باشد که باید ۳۲۰۰۰۰۰۰میلیون موقع تحویل وبقیه مبلغ رو موقع سندبدهم وفسخ معامله هم ۱۰۰۰۰۰۰۰۰میلیون میباشد والان فروشنده به من میگوید که به گرانی خورده ام وبایدبه من بیشترپول بدهی واین در صورتی است که انموقع که پیش خرید کرده بودم هیچ چیزی گران نشده بود وازشما خواهشمندم به من راهنمایی کنید که به انها پول بدهم ویااگر ندهم انهامیتوانند معامله رو فسخ کنند ویا راه قانونی انهادارند که ازمن پول بگیرندومن بایدچه کارکنم .باتشکرفراوان ازشما

مشاوره حقوقی الزام به اخذ پایان کار
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر نیازی به پرداخت پول از جانب شما نخواهد بود و فقط تابع قرارداد باشید و ایشان نیز به دلیل این حق فسخ نخواهند داشت.