بعد از چند ماه که پول منو پس نداده میتونم این مبلغ رو که تو قرارداد نوشتیم بگیرم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۵۰ #98099133

با سلام و درود
یه ماشین خریدم ولی معامله رو فسخ کردیم یه قرارداد نوشتیم پول منو طی یک فقره چک به من برگشت بده ولی نداده هنوز بعد از چند ماه و چون ماشین رو برا کار اسنپ میخواستم توافق کردیم که تا زمان پاس شدن چک هر روز دیرکرد میانگین درآمدی که اسنپ میتونه داشته باشه رو نوشتیم تو قرارداد که به من بده و شاهد هم امضا کرد.

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله طبق قرارداد می توانید مطالبه کنید.

با توجه به توافق شما که به قرارداد منجر شده است می توانید دادخواست مطالبه خسارت علیه ایشان را مطرح کنید

مطابق با قرارداد خسارت مورد مطالبه است

با سلام میانگین درآمد اسنپ مشخص نیست شما میتوانید با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری در خصوص مبلغ مربوط تقاضای مطالبه وجه کنید.

درود بر شما، مطابق قرارداد قابل مطالبه خواهد بود.

درود .مطابق قرارداد موظف به پرداخت وجه چک وخسارت روزانه است.

درموضوع شما در صورت وجود توافق امکان مطالبه خسارت را دارید